6 nepogrešljivih CSS3 generatorjev

CSS3 je prinesel razvijalcem spletnih strani boljše življenje. :) Izdelava zaobljenih robov, senc, prelivov z uporabo slik je bila mučna in zamudna. Ker pa se je v razvoju spletnih brskalnikov vsak lotil reševanja problema na svoj način, je potrebno izdelati svojo kodo. In le to najhitreje naredimo z uporabo CSS3 generatorja.

CSS3 js spremenil vse. 116 novih lastnosti za različne brskalnik. Nihče ne more pričakovati, da si lahko zapomni vse. Na srečo obstaja več brezplačnih spletnih orodij, ki vam bodo pomagala ustvariti sodobno CSS3 kodo, kompatibilno za vse brskalnike.

1. css3maker

CSS 3.0 Maker je napredno orodje, ki omogoča polje večino generiranje večino novosti, ki jih prinaša CSS3. Od zaobljenih robov, senc na besedilu in elementih, transformiranja, prehode oz. prelive ter rotacije elementov. V predogledu vam pokaže kateri brskalniki podpirajo izbrano lastnost.

2. LayerStyles.org

Za uporabnike Photoshopa je tukaj LayerStyles. CSS3 kodo generira glede na izbrano lastnost v oknu, ki je podobno oknom v Photoshopu

3. CSS3 Playground

CSS3 Playground je edino orodje, ki vam omogoča, da si ogledate učinek na več kot enem elementu. S preprostim dodajanjem si lahko ogledamo več elementov, ki vsebujejo izbrane vizualne lastnost.

4. CSS3.me

Če iščete preprost, hiter in enostaven generator je CSS3.me generator pravo orodje za vas. Eden vizualno boljših generatorjev, ki podpira vse osnovne lastnosti CSS3, kot so zaobljeni robovi, sence, prelivi in prosojnost elementov. Generator generira tudi kodo za IE.

5. CSS3 Button Generator

S CSS3 lahko izdelamo privlačne gumbe brez uporabe slik. CSS3 Generator Button vam omogoča izbiro pisave, ozadja, obrob, preliva, notranje in zunanje sence. Vaše izdelke lahko shranite in jih delite z drugimi uporabniki.

6. Ultimate CSS Gradient Generator

Ultimate CSS Gradient Generator je še eden odličnih orodji za generiranje CSS kode za prelive (gradiene). Je vizualno podoben Photoshop vmesniku in generira kode za vse vrste brskalnikovm, tudi za Internet explorer. Vaš izdelak lahko shranite in ga delite preko url povezave.